Taller de Creació de Teatre Musical

Els beneficis del teatre a nivell indiviudual i col·lectiu, al teu abast

Vols desenvolupar la confiança i les habilitats del teu grup, alhora que experimenten què se sent sobre un escenari?

Som la Mar i en Mateu de WeColorMusic, creadors d’espectacles guardonats com ALAN, BRUNA o LES HISTÒRIES DE L’AVI JOSEP.

Portem tota la vida davant, darrere i a sobre els escenaris, i això ens va portar a plantejar-nos: i si poguéssim traslladar tot el que aporta treballar un espectacle per posar-ho al servei de grups, entitats i empreses?

Així va néixer aquest taller de creació de teatre musical, obert tant a grups d’adults com a escoles. Anima’t a experimentar-lo!

Mateu i Mar, fundadors de WeColorMusic, i els premis amb què han estat guardonats.

Contacta'ns

I descobreix tot el que el teatre musical pot fer per tu

Beneficis

Els tallers de teatre musical són una excel·lent oportunitat per treballar certes aptituds clau:

Habilitats
comunicatives
A través del teatre es treballa la comunicació a nivell oral (projecció, claredat) i corporal (actitud, postura).
Confiança i
autoestima
Pujar a un escenari requereix superar la por escènica i tenir seguretat en les pròpies habilitats.
Habilitats
socials
Actuar amb altres persones fomenta la cooperació, la coordinació, així com la intel·ligència emocional
Concentració
i memòria
Més enllà d'aprendre's el text, cal recordar els moviments escènics i tenir consiència del propi entorn.

Què inclou el taller?

Què s'hi treballa?

La música és un llenguatge universal que transmet emocions i sentiments de forma única. L’aprenentatge de la música ofereix una sèrie de beneficis relacionats directament amb la musicalitat, el ritme i la melodia. Treballar aquests tres conceptes ajuden a millorar la coordinació, la capacitat d’anticipació i la precisió en el moviment. A més a més, l’aprenentatge de la música també ajuda a millorar la capacitat d’atenció, la concentració i la memòria.

La veu és la principal eina de comunicació en el llenguatge teatral. En el context d’un espectacle de teatre musical es treballa la veu des de dos vessants, la veu parlada i la veu cantada. L’aparell fonador, tot i que l’utilitzem sempre durant tot el dia i en moltes ocasions diferents, és el gran desconegut per a les persones, així doncs conèixer totes les seves possibilitats ens obre un ventall de coneixements nous. A través del teatre podem treballar la vocalització, la projecció correcta de la veu i la correcta expressió oral

La dansa és una forma d’expressió artística que permet a l’ésser humà comunicar-se a través del moviment i la gestualitat. El seu aprenentatge ofereix una sèrie de beneficis relacionats amb la connexió amb el propi cos, com són la coordinació i la capacitat d’anticipació en el moviment. La dansa també ajuda a millorar l’expressió corporal, la flexibilitat i l’equilibri.

La interpretació teatral és una disciplina artística que precisa de dedicació i habilitat. Els actors han d’estar en sintonia per interpretar un paper, connectar amb el públic i crear una història emocionant i convincent. El fet de posar-se a la pell d’un personatge i comprendre les seves emocions i motivacions potencia l’empatia, la comprensió i la validació de les emocions. A més, a través del treball en equip es fomenten la confiança mútua, la cooperació i la cohesió

Per què escollir-nos?

Creiem fermament que un taller de teatre musical és la solució idònia perquè el teu grup desplegui tot el seu potencial, i que som la millor opció per dur-lo a terme.

Ets a un clic de fer-ho realitat.

Han confiat en nosaltres

FAQs

Què diferencia els tallers de teatre musical d'altres activitats grupals?

El teatre musical permet desenvolupar múltiples disciplines de forma simultània, alhora que fomenta la sensibilitat per la cultura. Als nostes tallers aprendràs de professionals amb una àmplia experiència en l’espectacle.

Com beneficia al meu grup o empresa el fet de participar en un taller de teatre musical?

A més de millorar les habilitats comunicatives, als tallers de teatre musical s’hi experimenta una connexió emocional única, així com una gran cohesió d’equip. Això afavoreix les relacions personals i l’ambient de treball.

Quins recursos i suport ofereix WeColorMusic durant els tallers de teatre musical?

Proporcionem assessorament personalitzat, material original com guió i partitures, i suport tècnic i escenogràfic per garantir una experiència completa i enriquidora per a tots els participants.

Per què WeColorMusic és la millor opció per al meu taller de teatre musical?

Amb la nostra combinació de qualitat artística, experiència en el sector, compromís i dedicació, garantim una experiència única que ajudarà el teu grup a desplegar tot el seu potencial a nivell individual i col·lectiu.

Tant si estàs segur de voler escollir-nos com si tens qualsevol altra pregunta, escriu-nos sense compromís! Estarem encantats de resoldre els teus dubtes per trobar l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad