Ara com a taller i formació

L’espectacle d’èxit BRUNA, ara al servei de tots aquells col·lectius, entitats i escoles que vulguin treballar amb un grup de nens i nenes. Una magnífica història, guanyadora del Premio Juan Mayorga a Mejor Autoría i Millor Espectacle de Teatre Familiar.

El musical BRUNA, ara com a taller de teatre musical

A qui va dirigit?

Escoles de
primària i ESO
A través de BRUNA es treballa no només teatre musical sinó també història i intel·ligència emocional.
Escoles
de teatre
Un taller ideal per a un grup nombrós de nens i nenes on tots tenen part important en el repartiment.
Entitats i
grups de teatre
BRUNA va néixer en una entitat. Ara pots portar Bruna a la teva entitat de teatre i gaudir-la des de dins.
Ajuntaments
Per anar més enllà en la vostra programació cultural i promoure una obra de teatre realitzada pels propis ciutadans.

Contacta'ns

I redescobreix el potencial de BRUNA

Què treballem?

La música és un llenguatge universal que transmet emocions i sentiments de forma única. En el context d’un musical, la música és una eina fonamental per a la creació d’un espectacle artístic complet i de qualitat, ja que ajuda a crear una ambientació adequada, a subratllar els moments més emotius i a fer que els espectadors connectin amb el que passa damunt de l’escenari.

L’aprenentatge de la música ofereix una sèrie de beneficis relacionats directament amb la musicalitat, el ritme i la melodia. Treballar aquests tres conceptes ajuden a millorar la coordinació, la capacitat d’anticipació i la precisió en el moviment, a desenvolupar l’oïda i la sensibilitat musical. A més a més, l’aprenentatge de la música també ajuda a millorar la capacitat d’atenció, la concentració i la memòria.

La veu és la principal eina de comunicació en el llenguatge teatral. En el context d’un espectacle de teatre musical es treballa la veu des de dues vessants: la veu parlada i la veu cantada. L’aparell fonador, encara que el fem servir dia a dia en múltiples situacions, és un gran desconegut per a la majoria. Conèixer totes les seves possibilitats ens obre un ventall de coneixements nous.

A través del teatre podem treballar la vocalització, la projecció correcta de la veu i la correcta expressió oral. Utilitzant la veu per cantar també podem treballar el color d’aquesta així com el timbre i les diferents tècniques vocals i recursos possibles per a treure-li el màxim profit.

Al teatre musical es treballa el cos a través de la dansa, un art que permet a l’ésser humà expressar-se a través del moviment i la gestualitat. Així, la dansa és una eina fonamental per a la comunicació i la connexió amb el propi cos i la mateixa expressió. En un espectacle de teatre musical, el cos és clau per acompanyar el missatge el que el text i la música volen transmetre.

L’aprenentatge de la dansa ofereix una sèrie de beneficis relacionats amb la coordinació, l’expressió corporal, la lateralitat, la musicalitat i el ritme. La dansa també ajuda a millorar la capacitat d’expressió corporal i a fer que els moviments siguin més precisos, expressius i estètics, a més de fomentar el desenvolupament de l’oïda i la sensibilitat musical. A més a més, l’aprenentatge de la dansa també ajuda a millorar la coordinació, la flexibilitat i l’equilibri corporal.

La interpretació teatral és una disciplina artística que requereix una gran habilitat i dedicació. Els actors han d’estar en sintonia per interpretar un paper, connectar amb el públic i crear una història emocionant i convincent.

La interpretació teatral no només ajuda a desenvolupar les habilitats interpretatives d’un actor, sinó també a potenciar les habilitats socials. A través del treball en equip, els actors aprenen a confiar en els seus companys, a cooperar per aconseguir un objectiu comú i a millorar la cohesió de grup. A més a més, l’empatia és una habilitat fonamental que es pot desenvolupar a través de la interpretació teatral, ja que implica posar-se a la pell de personatges diversos i comprendre les seves motivacions i emocions. Això ajuda a millorar la capacitat de comunicació i la comprensió emocional dels actors, així com a fomentar l’acceptació i la tolerància cap a la diversitat.

El nostre compromís

La qualitat artística i humana és el nostre compromís per dur a terme la nostra feina. Per això ens agrada cuidar tots els detalls i comptar amb els millor professionals en cada disciplina per a aconseguir els objectius plantejats.

Ens agrada imaginar, crear i realitzar. La nostra feina comença amb les idees i acaba quan s’apaguen les llums del show.

Formacions realitzades a

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad