30x30cm_AVATAR-05.png

Qui som?

Som en Mateu Peramiquel i la Mar Puig, tenim més de 10 anys d'experiència als escenaris i hem treballat en diferents artistes i projectes que ens han fet créixer professionalment més enllà de la nostra formació, part d'aquesta, internacional. Tot va començar amb BRUNA el musical, que neix de voler fer un homenatge als nostres avis i àvies, i esdevé un espectacle amb molt bona rebuda per part del públic i la crítica. Això ens porta a originar aquest espai on centralitzar les nostres creacions com a parella artística, siguin espectacles escènics o bé experiències per gaudir en petit comitè.
 

A WeColorMusic posem sobre l'escenari situacions i històries reals que us causaran més d'una reflexió. Vivències que podrien estar parlant de tu mateix o de la persona que tens al costat i que per una raó o una altra mai t'has atrevit a gestionar-les. El teatre ens dóna l'espai idoni per reflectir aquelles emocions que tant et costa treure, que tant et costa parlar, que no saps per on començar i que sovint deixes passar de llarg. Les nostres històries parlen de tu i potser trobes un camí per canviar el final de la teva història. 

No podem tornar enrere i canviar el passat, però podem partir d'on som i canviar el futur.

Mateu Peramiquel

Compositor i director musical graduat a l'ESMUC. MA de música per dansa i teatre a la Danish National School of Performing Arts de Dinamarca. MA en direcció musical per teatre a la Royal Conservatoire of Scotland

  • https://www.instagram.com/mateuperamiquel/
  • Negro del icono de Spotify
  • Negro del icono de YouTube
  • Negro Facebook Icono
  • Black Twitter Icon
Mateu Peramiquel, cofundador de WeColorMusic

Mar Puig

Dramaturga i directora. Formada en teatre musical per Vocal Process, Company & Company. Postgrau en teatre i educació per l'Institut del Teatre. 

  • Negro Facebook Icono
  • Negro del icono de Instagram
  • Black Twitter Icon
Mar Puig cofundadora de WeColorMusic

Però no us penseu que nosaltres podem fer-ho tot. Estem molt agraïts de comptar amb un equip fantàstic per cada una de les produccions que fan que cada una d'elles sigui especial i mantinguin l'essència que ens proposem com a creadors.