WeColorMusic - VI Jornadas Formadores Internos Banco Sabadell.

Producció Creativa d’unes Jornades Plenes de Màgia

Compartir:

Un any més, WeColorMusic vam tenir el plaer d’encarregar-nos de la producció creativa de les Jornades de Formadors de Banc Sabadell. Aquesta vegada el repte encara era més gran, ja que després de l’èxit de l’edició anterior les expectatives eren molt altes, però gràcies a la feina i a l’esforç de tot l’equip vam aconseguir superar-les i captivar els assistents amb un esdeveniment màgic. Acompanya’ns a descobrir-ho!

1) Què ens va demanar el client?

El departament de Formació del Banc Sabadell volia un esdeveniment on els formadors interns de tota Espanya poguessin, mitjançant diferents activitats, desenvolupar les seves habilitats alhora que passaven uns dies diferents fora de l’oficina. L’espai escollit va ser, novament, PortAventura i el seu Centre de Convencions.

La temàtica que van triar per vertebrar les jornades va ser Harry Potter. A través d’aquesta, volien transmetre als assistents com n’era d’important la seva tasca com a formadors alhora que fomentaven els valors de l’empresa.

La nostra tasca va consistir a integrar aquest discurs amb la temàtica de lʼesdeveniment a través de la dramatització. Per fer-ho, vam idear i guionitzar diverses intervencions de personatges per realçar el relat que el client volia comunicar.

WeColorMusic llevó la producción creativa de las VI Jornadas de Formadores Internos del Banco Sabadell.

2) Com ho vam aconseguir?

Per poder dur a terme l’encàrrec ens vam submergir al món de Harry Potter, visionant les pel·lícules diverses vegades per captar l’essència i la màgia que volíem transmetre, cosa que ens va servir per idear el fil conductor.

Un cop definida la idea general, vam veure clar que Harry Potter i el professor Dumbledore havien de ser els personatges principals, exercir de mestres de cerimònies als diferents parlaments i estar presents entre activitat i activitat per interactuar amb els assistents. A més, vam decidir incloure els professors Snape i McGonagall al Team Building de la tarda, perquè ajudessin els participants amb la seva experiència i coneixements sobre el món màgic.

Tota intervenció havia d’estar guionitzada minuciosament d’acord amb cada personatge, cosa que va requerir un estudi a fons de la saga per part del nostre equip de dramatúrgia.

WeColorMusic - Guionización de las intervenciones de los personajes en las VI Jornadas de Formadores Internos del Banco Sabadell.

Els passos següents van ser clau per donar als personatges el realisme necessari. En primer lloc, el càsting: necessitàvem actors que encaixessin físicament al paper, i que a més fossin prou versàtils i professionals per improvisar converses amb els assistents en els moments entre activitats, sempre segons el seu personatge i sense deixar d’actuar en cap moment.

També va caldre comptar amb una modista, ja que les vestidures màgiques no són precisament fàcils de trobar a les botigues convencionals -la capa de Dumbledore, de fet, es va fer a mida per a l’ocasió. Per a la caracterització ho vam tenir clar: igual que l’any passat, vam contractar les millors caracteritzadores del país (conegudes pel programa Polònia de TV3). El resultat no va deixar ningú indiferent:

WeColorMusic - Caracterización de los personajes en las VI Jornadas de Formadores Internos del Banco Sabadell.

Els detalls

Més enllà de ser minuciosos amb la caracterització i posada en escena dels actors, era primordial que els assistents se sentissin dins del relat. És per això que vam realitzar tres vídeos, un per ser vist abans de l’esdeveniment i els altres dos per ser reproduïts com a part del guió. Hi apareixia un 5è personatge, Voldemort, que va ser caracteritzat expressament per a l’ocasió.

Així doncs, els vídeos van ser un element addicional a coordinar en les aparicions dels actors, juntament amb música, sons, llums i altres efectes que, junts, van servir per donar el màxim realisme a les intervencions.

A més, una de les principals notes de guió als actors va ser que havien de mantenir el personatge en tot moment, una tasca realment àrdua ja que implicava romandre als seus rols durant l’esdeveniment sencer. Així, mentre que en una obra de teatre un personatge es manté fins que cau el teló -uns 90 minuts normalment-, en aquests casos l’actuació s’havia de sostenir al llarg de pràcticament 48h, requerint tot el potencial i el compromís per part dels intèrprets.

WeColorMusic - Producción creativa. La nota de guión más importante: no salirse nunca el papel.

La nit

Després d’una jornada intensa i un bon sopar, els assistents tenien ganes de desconnectar i passar-s’ho bé. Per sort, WeColorMusic ho tenia tot preparat: DJ, llums, atrezzo màgic i una plataforma 360º per immortalitzar el moment, la cirereta perfecta per marcar l’equador de les jornades.

WeColorMusic - Producción creativa de eventos corporativos tematizados. Fiesta nocturna.

La festa va servir per recarregar energies i, després d’un merescut descans, els formadors van completar amb èxit les activitats preparades per al segon dia.

T’agradaria saber més sobre els nostres serveis de producció creativa?

Feu un comentari

Més publicacions del blog

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad