Producció creativa a les jornades de formadors del Banc Sabadell

Compartir:

Et mostrem un vídeo resum de la producció de l’esdeveniment per a l’empresa Bando de Sabadell. Més avall podràs llegir al detall els passos que vam fer per arribar al resultat buscat.

Va ser tot un honor i un repte fer la producció creativa dels actors que van dinamitzar l’esdeveniment de Banc de Sabadell. Un esdeveniment enfocat a les persones formadores dins de l’entitat, on a través d’activitats durant dos dies amb gent de tot Espanya, fan connexions i desenvolupen eines per millorar en els càrrecs respectius, mentre, sens dubte, enforteixen les relacions i es diverteixen aprenent.

La nostra tasca va ser aportar la dramatúrgia i la direcció d’actors i actrius per causar el màxim realisme i obtenir la màxima experiència de la dinamització.

Eventos de empresa hechos a medida

1) Què ens va demanar el client?

El client ens va demanar uns actors i actrius per a l’esdeveniment on la temàtica que havien pensat era REGRESO AL FUTURO. Per què? Doncs perquè aquell any volien transmetre el missatge i els valors de l’educació a través del temps i com aquesta ha evolucionat per anar millorant cada cop millor.

2) Com ho vam aconseguir?

La nostra proposta va ser crear els personatges protagonistes de la història de Regreso al Futuro. A Doc i Marty McFly.

  • Vam realitzar un càsting exhaustiu per seleccionar els millors perfils. Alçada, fesomia, caràcter i sobretot professionalitat.
  • Vam visionar la pel·lícula repetides vegades per captar la idea i plasmar a la perfecció la direcció actoral.
  • Vam idear guions conjuntament amb el client per a les intervencions de speach dels intèrprets. Durant el dia improvisaven, però ho feien, òbviament, segons el paper que els corresponia.

El millor de tot? La nota de direcció clau: No podeu deixar d’actuar MAI. És així, doncs, com quan els assistents enxampaven DOC als passadissos es trobaven al DOC realment; era ell en tot moment. Compromís i professionalitat.

Si us heu fixat en la caracterització dels personatges, vam buscar a les millors caracteritzadores del país. Coneixereu el vostre treball pel programa televisiu Polònia (TV3), on caracteritzen a la perfecció constantment.

Eventos_para_empresa_con_los_mejores_guiones_teatrales_para_ambientar_a_la_perfeccion_tu_evento_corporativo

QUÈ MÉS VA PASSAR?

Van necessitar 3 intèrprets més per realitzar les actuacions de professors del passat, del present i del futur. Ens vam encarregar del càsting, el vestuari i la direcció en escena de cadascun dels personatges. Atorgant nom i personalitat al personatge, l’actor o actriu és capaç de ficar-se encara més en el paper per a una interpretació ben encertada.

Eventos_para_empresa_con_los_mejores_guiones_teatrales_para_ambientar_a_la_perfeccion_tu_evento_corporativo

 VOLS SABER EL MILLOR?

Després d’unes jornades llargues d’activitats i de treball al capdavall, els assistents s’ho volien passar bé, donar-ho tot.

Volien un concert de nit però no ho posaven fàcil, ja que tenien algun grup pensat, i quan un ja té una cosa al cap costa fer-lo canviar d’idea. El que no sabien és que coneixíem perfectament el públic objectiu a qui ens dirigiem.

Volien sorprendre i els vam portar el millor grup de versions per donar-ho tot durant la nit i gaudir amb els hits d’ara i sempre.

experiencias_empresariales_con_los_mejores_guiones_teatrales_para_ambientar_a_la_perfeccion_tu_evento_corporativo

EL RESULTAT?

Amb els seus actors van aportar el punt de credibilitat a l’storytelling de l’esdeveniment, amb guions ajustats a les necessitats i amb el punt d’humor i espectacle que calia a cada moment. Tant els personatges principals com els secundaris van ser interpretats per actors amb molta professionalitat, perfectament caracteritzats per aquesta ocasió.

Com a coordinadors d’aquesta part artística, van estar atents a tota hora, tant abans com durant totes les jornades, sent flexibles i adaptant-se a imprevistos, arrodonint els moments més complicats.

La seva feina i dedicació ens va donar molta confiança des de l’inici i molta tranquil·litat, aportant un impacte molt positiu als participants, fins i tot des d’abans de l’esdeveniment, amb un vídeo generant expectatives.

Molt agraïts a WeColorMusic, especialment a la Mar i el Mateu, que ens van saber acompanyar de manera excel·lent en aquest viatge que va suposar que les cinquenes Jornades de formadors interns fossin tot un èxit.

Carme Amat – Directora de Formació y Desenvolupament del Banc Sabadell

T’agradaria saber més sobre els nostres serveis de producció creativa?

Deixa un comentari

Més publicacions del blog

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad