Search

LA FOTO DIU, ARTISTES A L'ESCENARI

La foto d'aquesta edició diu molt de com ens veiem entre cametes i abans de començar una funció de BRUNA, el musical. Cada funció de la gira es traça un full de ruta on la productora de l'espectacle anota els horaris idonis per a la realització de l'espectacle. L'hora de sortida, de càrrega i arribada al teatre, muntatge de so, muntatge de llums, proves de so, de llums, arribada d'artistes, les proves de micros, etc. fins a l'acabada de l'espectacle, la recollida i la tornada al magatzem a guardar tot el material. La foto d'avui és la següent:


En la imatge ens trobem en un moment que ens sol passar sovint. Els artistes ja han arribat al teatre que encara necessitem acabar d'enfocar cada una de les escenes i fer memòries de llums. Potser seguim el full de ruta, però en aquella ocasió els actors han arribat abans, o bé els actors segueixen el full de ruta i els tècnics han anat tard, ja que s'han trobat algun inconvenient imprevist que ha fet endarrerir el muntatge. En qualsevol cas, en aquesta foto tan particular veiem com els artistes més joves de la companyia s'estan a l'escenari a les fosques mentre el nostre tècnic de llums encara està fent feina amb la il·luminació de la cuina.

Podeu observar com en el moment de la foto no forma part de la funció, ja que tenim a sobre la taula un pot de cafè, un suc, una motxilla a la taula... Que algun dia començarem la funció amb attrezzo no volgut i tindrem alguna sorpresa.


Abans de cada funció de BRUNA i podria assegurar que de la majora d'espectacles en viu, es passen una mica de nervis, sobretot si hi ha alguna cosa tècnica que no esperes que falli i resulta que aquell dia no funciona. Que un micro faci algun sorollet que afecti la sonorització de l'espectacle o que un led de llums no acabi de funcionar com tocaria. Malgrat tot i totes les anècdotes de moments que semblava que no podríem fer la funció i que semblava que haguéssim d'anul·lar amb tota la platea venuda de fa dies, a 5 minuts d'obrir sala...Al final acabem fent la funció i sovint resulta que aquella funció que havia de ser un drama per qualsevol de les condicions que s'han esdevingut, acaba sent una funció increïble. Suposo que va lligat als nervis de tothom que et fan mantenir atent i amb energia per si s'ha de salvar algun imprevist. I per altra banda, quan vas a un teatre amb tot el material perfecte i sembla que hagis de fer una funció estel·lar, quan menys t'ho esperes, el micro de la protagonista arrenca amb un soroll que despentina la platea i el director assegut al piano s'ha d'aixecar i demanar disculpes al públic mentre parem 5 minuts per resoldre el problema. Coses del directe que diuen!.


Si has viscut alguna situació així, ens agradaria que la compartissis i si vols saber més coses estaremencantats de resoldre qualsevol dubte, si mai tens la inquietud de veure què passa entre cametes i abans d'una funció de BRUNA, estarem encantats de convidar-te a venir a veure-ho!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Dia Mundial de la Propietat intel·lectual

Hola estimats i estimades! Bé, aquesta setmana us esperem amb l'espectacle BRUNA, el musical a Cerdanyola i ja podeu reservar la vostra entrada AQUÍ. És totalment gratuïta però cal reserva prèvia. Afa