El millor podcast de música i vins, cultura i agricultura.

8. PLANTAR CEPS i FULL DE RUTA

Compartir:

Benvinguts a un nou episodi on la primera pregunta és clau per continuar amb l’amistat d’en Mateu Peramiquel i la Mariona Morral. Vosaltres sou de Colacao o Nesquik?

La Mariona ens parla que ha demanat unes àmfores fetes a un ceramista pel seu celler. Aquest ceramista també fabrica ‘tortugues’, que no és l’animal viu, sinó una peça de ceràmica, també fetes amb argila que serveix per recollir l’aigua de la pluja i guardar-ne per durant l’època de sequera. Canalitzaven l’aigua de la pluja per guardar-la en un pou per després regar. Un sistema que antigament era únic a Catalunya. Ara ja s’ha estès a més territoris.
Aquesta setmana la Mariona ha plantat ceps. Ha replantat una vinya. Quan tens una vinya i va passant el temps i algun cep pot morir, es pot afectar o pot estar plantat malament. Els ceps quan es planten a partir del tercer o quart any és quan el fruit és bo i ja es pot utilitzar pels vins.

El Mateu ens porta el full de ruta. Un full de ruta és el document que s’utilitza per organitzar tot el dia de la producció de l’esdeveniment. Tota la companyia segueix aquell full per ser organitzat i que tothom sàpiga que ha de fer durant la jornada. Us enllacem un link AQUÍ on podeu descarregar un dels nostres fulls de ruta perquè pugueu veure de què estic parlant. Adjuntem el que parlem al mateix podcast d’un dia de funció de l’espectacle Bruna a Sant Andreu de la Barca que no va ser una funció normal, ja que es va actuar a les 12h del migdia. El full de ruta comença des del primer de tot que seria carregar la furgoneta amb l’escenografia i tot el material tècnic i acabaria amb exactament el mateix però al revés, tornada i descarregar escenografia i material tècnic. Entremig, doncs tot el dia per hores ben estructurades perquè tothom pugui seguir un mateix document i no hi hagi mals entesos i que ningú pregunti, què s’ha de fer? Full de ruta.

Ens veiem dins i us ho expliquem tot!

Feu un comentari

Més publicacions del blog

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad