30x30cm_AVATAR-05.png

ESPECTACLES

LES HISTÒRIES DE L'AVI JOSEP

Producció escènico-musical

Un musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig que neix com a format de ràdio teatre. Ara esdevé obra teatral musical amb èxit de públic i crítica a Barcelona. 

BRUNA, El Musical

Producció escènico-musical

Un musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig nascut al poble d'Ullastrell el 2019 i esdevé èxit de crítica i públic al Teatre Romea de Barcelona el desembre de 2020. Actualment amb gira pel territori amb la interpretació de la companyia GATU. 

Vols saber quan i on fem els nostres espectacles? Informa't també de les noves creacions! 

¡Gracias por tu mensaje!

30x30cm_AVATAR-05.png

Altres Produccions

BO PER A TOTHOM

Composició i producció Musical

Una campanya de la Generalitat de Catalunya pel foment del consum de productes de proximitat. encarregats de fer-ne la composició i producció musical d'aquesta cançó que esdevé himne dels productes de proximitat. Música i lletra de Mateu Peramiquel, veus de Beth, Joan Rovira, Salva Racero, Las Migas, Gemma Humet, Mar Puig, Setembre, 

Producció musical de Mateu Peramiquel i Oriol Padrós.

Captura de Pantalla 2021-03-11 a les 17.

QUINA CANALLA!

Composició i producció musical

Un programa televisiu de Miquel Rial on descobrim les inquituds dels més petits de la casa. A l teva TV Local cada dissabte a les 21.30h

SERRALAVELLA

Producció Musical

Serralavella és una tradició centenària del poble d'Ullastrell amb una cançó tradicional que ha passat de generació a generació amb una lletra i melodia concreta. WeColorMusic hem estat els encarregats de posar-hi un nou color i fer-ne un arranjament i una producció musical moderna per seguir gaudint de la mateixa festa, la mateixa cançó pel present que vivim i encarant el futur. Veus enregistrades per tots els colectius del poble d'Ullastrell.

AVISA QUAN ARRIBIS

Composició i producció musical

Un curtmetratge de la productora Malniu Films on hi hem participat posat-hi la BSO original i realitzant la producció musical. Música i lletra de Mateu Peramiquel. Veu de Sandra Gidlöf.

Menció especial a millor curt al concurs Subtravelling 2021 de la ciutat de Barcelona.