Música, vins i altres coses

Compartir:

El millor podcast de música, vins i teatre en català

32. Recomanacions de restaurants i els tres problemes tècnics més freqüents de les sales de teatre

Com tots els professionals de l’espectacle, no sempre podem gaudir d’actuar a les millors sales del país, amb el millor dispositiu tècnic i el millor personal assistent. De vegades, i de fet molt sovint i sobretot quan comences la teva carrera pels escenaris, el més comú és trobar-se amb sales de teatre en condicions senzilles, o espais no teatrals del tot i que no acaben de ser equipats més que per fer parlaments o altres tipus d’esdeveniments que no acaben d’encaixar amb l’espectacle teatral ni l’espectacle musical.

seguir llegint »
Podcast de música, teatre musical vi i agricultura

31. Els 6 aspectes tècnics mínims que necessita un espai escènic i l’agricultura regenerativa

D’entrada us vull informar que no sóc cap arquitecte especialista en disseny i construcció d’espais escènics. Sóc senzillament un artista que ha recorregut milers de sales i espais escènics. Això m’ha permès veure una infinitat de característiques d’aquests espais i fer-ne una valoració, d’acord amb la necessitat que tinc respecte al format d’espectacle que al llarg del temps he pogut representar als escenaris. Ens centrarem en els espectacles de teatre musical que bàsicament inclouen part de teatre i part de música, i per a mi ofereixen una àmplia i completa versatilitat com a espectacle. Possiblement per això a la gent la captiven tant els espectacles musicals.

seguir llegint »
Parlem de curiositats del vi i com fent muntatge abans de la funció teatral

30. Curiositats del món del vi i com preparem el muntatge escenogràfic abans de la funció musical

I a vosaltres sou més de furgoneta o de cotxe? Aquesta és la pregunta que em fa la Mariona i ara us la fem a vosaltres.

Descobrim que la Mariona ens explica el seu futur més pròxim. Se’n va a Uruguay i a Argentina a fer la varema els mesos de febrer i març. Esperem que tingui una gran experiència i que els podcast que venen ens expliqui tota i cada una de les seves experiències.

seguir llegint »

Els altres podcast

Error a la base de dades del WordPress: [Unknown column 'pll_tr.term_taxonomy_id' in 'where clause']
SELECT p.ID FROM wpdh_posts AS p INNER JOIN wpdh_term_relationships AS tr ON p.ID = tr.object_id INNER JOIN wpdh_term_taxonomy tt ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE p.post_date < '2022-02-26 22:51:42' AND p.post_type = 'page' AND p.post_status = 'publish' AND pll_tr.term_taxonomy_id = 30 ORDER BY p.post_date DESC LIMIT 1

Error a la base de dades del WordPress: [Unknown column 'pll_tr.term_taxonomy_id' in 'where clause']
SELECT p.ID FROM wpdh_posts AS p INNER JOIN wpdh_term_relationships AS tr ON p.ID = tr.object_id INNER JOIN wpdh_term_taxonomy tt ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE p.post_date > '2022-02-26 22:51:42' AND p.post_type = 'page' AND p.post_status = 'publish' AND pll_tr.term_taxonomy_id = 30 ORDER BY p.post_date ASC LIMIT 1

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad