fbpx

Música, vins i altres coses

Compartir:

informació de vins i musica

19. Verema solidària i Les necessitats d’un espectacle musical

Vosaltres què creieu que deu seu l’expressió: ‘Fa olor a Ibiza’?

Doncs la Mariona aquesta setmana ha acabat d’esporgar i és realment un descansa. La dita diu que a partir de juliol ja no es pot entrar a la vinya. Abans de Sant Joan s’ha d’haver esporgat, si no el brot es va fent dur i hauries d’anar amb tisores massa grans.

Aquest any sembla que tot va bé perquè no plou, però com és de costum els pagesos no estan mai contents amb res.

La Mariona ens explica un esdeveniment que va fer a Can Morral. Existeix l’associació Vinya Solidària que van crear l’esdeveniment de la Verema Solidària. Els cellers d’arreu es poden apuntar i fer aquesta verema solidària.

seguir llegint »
Podcast de música i vi de casa i del millor

18. Formes d’espectacles musicals i regar ceps

Hi ha moltes formes i subgèneres d’espectacles i a vegades costa distingir i etiquetar un espectacle. En el fons estem intentant etiquetar formes creatives i sovint si no es troba un nom que hi encaixi a la perfecció és probable que neixi un gènere nou o simplement el creador estigui trencant esquemes.

seguir llegint »
Podcast sobre vinagre i estructura musical

17. Vinagre de Mòdena i COPSE (Concepte, Plot, Estructura i Execució)

Amb la arribada de la calor, vosaltres sou més de cindria o meló? La Mariona ens explica que va anar a veure la pel·licula de ALCARRÀS, una pel·lícula documental i ens comenta que si va sentir molt identificada, ja que tracta la història de la família d’uns pagesos. Va trobar molt necessària aquesta pel·lícula ja que no s’acostuma a parlar del tema. És un sector potser poc representat dins de les arts escèniques. 

seguir llegint »
un podcast de música i vins

15. Acords tríades i esporga

En el capítol d’avui us portem dos temes fonamentals dins dels nostres sectors, tan fonamentals que sense aquests temes, pràcticament no es podria esdevenir l’activitat que realitzem. Abans, però, en Mateu ens explica que des de WeColorMusic vam presentar el que serà la nostra nova proposta teatral del 2022. Aquest octubre estrenem un nou musical i el passat dilluns vam tenir l’oportunitat de presentar-lo al Teatre Romea de Barcelona.

seguir llegint »
podcast de vins i música, de cultura i agricultura

14. Coberta vegetal i Musicalitat

Al capítol d’avui parlem de dos temes que com possiblement cada setmana, no tenen res a veure entre ells, tret dels nostres protagonistes. Temes de gran interès pels sectors. La coberta vegetal del sól que es crea a les vinyes i sabrem què és la musicalitat.

seguir llegint »

Els altres podcast

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad