fbpx
niña-de-un-año-en-el-escenario-con-micro-cantando

Crònica d’un Concert Emotiu: Experiències i Moments Especials a l’Espai ENCUENTRO d’Abrera

Compartir:

Estic emocionat de compartir amb vosaltres la meva experiència al concert que vaig tenir el privilegi d’oferir el passat 17 de març a l’espai ENCUENTRO de la ciutat d’Abrera, prop de Barcelona. Soc en Mateu Pereramiquel, i vull expressar el meu més profund agraïment a Marisol i Carol per donar-me l’oportunitat de compartir les meves cançons originals al seu espai.

L’organització del concert va ser una mica a última hora, ja que fins a l’últim dia no havia decidit quins temes seleccionar. Tot i que m’apassionen moltes cançons i totes tenen un significat especial per a mi, vaig optar per interpretar aquelles més emblemàtiques i algunes que mai abans havia presentat en viu.

Sobre l’escenari, vaig tenir l’honor de comptar amb la companyia de la meva socia i dona, Mar Puig, que va prestar la seva veu en la majoria de les cançons. En un moment molt especial, la nostra filla es va unir a nosaltres a l’escenari, creant un moment màgic i emotiu per a mi.

niña-de-un-año-en-el-escenario-con-micro-cantando

A més, vaig tenir el privilegi de ser acompanyat per altres artistes talentosos, com ara Mariona Lleonart, que va ser la primera Bruna en el nostre espectacle “Bruna el musical”. Va ser un moment d’emoció tenir-la al meu costat interpretant algunes de les cançons d’aquesta producció. També vaig comptar amb la participació de Maria Font, que es va unir a Mariona per realitzar emocionants duets mare i filla del musical Bruna, culminant amb l’emotiva cançó “Mare”.

concierto-mateu-peramiquel-com-su-compañia-de-teatro-musical-en-barcelona

El concert també ens va brindar l’oportunitat de gaudir de la talentosa actuació d’Ander Mataró, Vinyet Morral i Benjamí Conesa, que es van unir a mi per interpretar algunes de les cançons del nostre nou musical, “Alan”.

Un dels moments més significatius del concert va ser quan vaig interpretar la cançó “1954”, que narra la història del meu oncle avi, que lamentablement va perdre la vida en un tràgic accident durant les Caramelles de Súria aquest mateix any. Interpretar aquesta cançó davant la meva àvia, germana del meu oncle avi, va ser un honor i una experiència commovedora. Aquesta cançó té un significat especial per a la nostra família i poder-la compartir en aquest escenari va ser realment emotiu.

Aquesta història familiar sempre ens acompanya i la recordem especialment en aquestes festes pasquals. Per a mi, el concert quedarà marcat per la màgia d’interpretar aquesta cançó per primera vegada en viu davant la meva àvia. I de fet jo em dic Mateu per aquest meu tiet-avi a qui mai vaig tenir la sort de conèixer.

Us comparteixo l’enllaç de la història en català perquè la gaudiu i aviat planejem llançar-la a totes les plataformes digitals en una producció més àmplia.

Gràcies per acompanyar-me en aquest viatge musical. Ens veiem pels escenaris!

 

personas-saludando-al-acabar-un-concierto-wecolormusic-mateu-peramiquel

 

 

Mateu Peramiquel, compositor y director de WeColorMusic.

Creador de espectáculos musicales. www.wecolormusic.com

 

 

Deixa un comentari

Més publicacions del blog

WeColorMusic vam realitzar un taller a l'escola Tecnos per composar l'himne de l'entitat.

Un Taller Molt Especial: Himne per a l’Escola Tecnos

Descobreix com convertim una cançó del musical BRUNA en l’himne de l’escola Tecnos de Terrassa. Des de la composició conjunta amb l’alumnat fins a l’enregistrament a la sala Nova Jazz Cava, acompanya’ns en aquest emocionant viatge de creativitat i compromís educatiu.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad