''El contrari de la guerra no és la pau, és la creació.''
- Jonathan Larson -

30x30cm_AVATAR-05.png

ESPECTACLES PER GAUDIR I REFLEXIONAR

BRUNA, El Musical

Producció escènico-musical

Un secret familiar provocat per la guerra civil, un tabú per evitar, potser, un mal pitjor. La memòria històrica d'aquelles famílies que van haver de renunciar als seus somnis i que no van poder explicar la seva història, perquè qui explica la història sempre són els qui guanyen i no els vençuts.

Un musical nascut al poble d'Ullastrell el 2019 i esdevé èxit de crítica i públic al Teatre Romea de Barcelona el desembre de 2020. Destaca el seu Premio Juan Mayorga a Mejor Autoría. Actualment de gira pel territori català. 

Ets programador? Vols portar Bruna al teu municipi, teatre o casal cultural? Escriu-nos, tenim un pla ideal per tu! 

MAX Candidats Cat_Hor.jpg

LES HISTÒRIES DE L'AVI JOSEP

Producció escènico-musical

A l'avi li agrada xerrar i explicar històries, però també li agrada escoltar les nostres. Què ens ha passat avui o que farem demà, o fins i tot, com l'avi. Va haver de deixar la seva terra per formar la seva família en un lloc, que sortosament, el van rebre amb els braços oberts. 

Un musical que neix com a format de ràdio teatre. Ara esdevé obra teatral musical amb èxit de públic i crítica a Barcelona. Un espectacle que s'adapta a tots els espais. L'hem realitzat en teatres grans, teatres petits, exteriors, biblioteques i museus. 4 històries basades en fets reals que us faran passar una bona estona i sortireu amb més d'una reflexió. 

Vols una obra de teatre per dinamitzar el teu espai o escenari? Escriu-nos, tenim un pla especial per tu. 

ARRELS

Producció escènico-musical

Un espectacle musical que neix per explicar una realitat sovint discriminada per la societat actual. Una obra teatral musical que posa sobre l'escenari la situació que viuen les persones transgènere avui dia. Una història real amb música en directe que us farà arrencar més d'una reflexió.

"Avui és el dia Rai. Quan surtis per la porta tot canviarà. 

És el moment que feia temps que esperàvem. Què serà el primer que faràs quan siguis allà fora?"


Si vols programar un acte en reivindicació dels drets LGTBI, fer un acte social per provocar una reflexió de gran importància en els temps que vivim, escriu-nos, tenim la proposta artística que s'adequa al que busques.

Arrels, un musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig

NOU ESPECTACLE

30x30cm_AVATAR-05.png

Altres Produccions

Composició i producció musical

BO PER A TOTHOM

Música i lletra

Una campanya de la Generalitat de Catalunya pel foment del consum de productes de proximitat. Encarregats de fer-ne la composició i producció musical d'aquesta cançó que esdevé himne dels productes de proximitat. Amb les veus de Beth, Joan Rovira, Salva Racero, Las Migas, Gemma Humet, Mar Puig i Setembre.

Vols realitzar una composició per donar veu al teu missatge de manera diferent i original? Sol·licita una cita amb nosaltres, explica'ns què t'imagines i permete'ns crear un pla a mida per a tu. 

Composició i producció musical

QUINA CANALLA!

Música i lletra

Captura de Pantalla 2021-03-11 a les 17.

Un programa televisiu de Miquel Rial on descobrim les inquituds dels més petits de la casa. A la teva TV Local cada dissabte a les 21.30h. Hem estat els encarregats de la composició musical i la seva producció. Tan de la careta inicial com tot el fil musical que acompanya la imatge i els textos.

Ets productor de TV o creador de contingut i vols la teva música original? Esciur-nos, ens reunim i permete'ns crear un pla a mida per la teva producció. Estarem encantats de treballar conjuntament. 

Projecte artístic social

SERRALAVELLA

Producció Musical

Serralavella és una tradició centenària del poble d'Ullastrell amb una cançó tradicional que ha passat de generació a generació amb una lletra i melodia concreta. WeColorMusic hem estat els encarregats de posar-hi un nou color i fer-ne un arranjament i una producció musical moderna per seguir gaudint de la mateixa festa. La mateixa cançó pel present que vivim i encarant el futur. Un projecte integrador que fa participar a tots els col·lctius i totes les entitas del poble. 

Ets tècnic de cultura del teu municipi o sou una entitat que voleu realitzar un projecte original que involucri a tota la teva comunitat? Escriu-nos! Permete'ns escoltar-te i elaborar conjuntament un pla creatiu a mida per vosaltres. 

AVISA QUAN ARRIBIS

Música i lletra

Un curtmetratge de la productora Malniu Films on hi hem participat posat-hi la BSO original i realitzant la producció musical. Música i lletra de Mateu Peramiquel. Veu de Sandra Gidlöf.

Menció especial a millor curt al concurs Subtravelling 2021 de la ciutat de Barcelona. 

Busques la millor banda sonora per les teves imatges? 

Permete'ns elaborar un pla exclusiu pel teu projecte i treballar conjuntament amb tu.

Composició musical per audiovisual

  • Icono negro Pinterest
  • Negro Facebook Icono
  • Negro del icono de Instagram
  • Negro del icono de YouTube