IMG_20190528_191419.jpg

Can Morral Experience

Ús obligatori de mascareta

Turisme de proximitat

Activitat segura a l'aire lliure

El Celler Can Morral del Molí situat a la falda d’Ullastrell, vorejat per la riera del Morral i emmarcat per la vessant assoleiada de Montserrat.  És una finca agrícola dedicada durant segles al conreu de la vinya, l’olivera, l’horta i l’aviram pel consum propi. Des de fa 12 anys, el Xavier, la Maria i la Mariona, conren les vinyes en ecològic certificat i amb accions biodinàmiques , que englobem dins el concepte “natural” i que dins el celler mantenim amb una elaboració respectuosa i raonada.   

Una activitat de 2 hores on podràs gaudir de:

VISITA

Visitareu les vinyes de Can Morral on podreu conèixer tot el procediment d'elaboració dels vins i dels escumosos. Tots els productes elaborats són ecològics i aprendreu el procés i les diferències d'aquesta producció. 

TASTA

Realitzareu un tast detallat de tots els productes que elaboren a Can Morral. Vins, caves i oli. Cada tast amb la seva explicació per entendre la relació del procediment amb el producte final.

ESCOLTA

En acabar l'activitat, gaudireu d'un petit concert en directe mentre acabes de desgustar els productes. Música de qualitat, original i de proximitat. 

Preu activitat 30€/persona

25€/ persona (grups de 4)

Calendari

Noves dates properament. Si sou un grup, escriu-nos i proposa'ns una data.

SI VOLS, QUEDA'T A SOPAR PER 25€. Productes locals i ecològics.

Cal informar d'al·lèrgies, intoleràncies o dietes especials.

OFERTES GRUPS TANCATS

12€ per infants menors de 12 anys. Cal informar de la seva assistència. Es posaran sucs ecològics de proximitat en el tast. 

15

25€/p

16-24

23€/p

25-29

20€/p

30

18€/p

info@wecolormusic.com

+34 616683048

© 2020 by WeColorMusic.