Noia amb una càmera filma a una dona gran que està asseguda a les arcades d'un claustre.

Cançó original per al C.C. del Vallès Occidental

Compartir:

Va ser tot un privilegi poder dur a terme un projecte com aquest, un projecte on donar veu a la nostra comarca: el Vallès Occidental.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ens va demanar de treballar amb nosaltres per fer la campanya de turisme de la comarca. L’objectiu era realitzar un vídeo promocional dirigit a gent de tot Catalunya per atreure’ls a descobrir l’indret del Vallès Occidental i els seus paisatges i racons històrics més preuats.

Nosaltres vam optar per una proposta única: dramatúrgia i cançó original per captivar els oients.

 

1) ¿Que ens va demanar el client?

El client ens va demanar posar sobre la taula alguna idea per captivar a la gent. Això havia de ser en format vídeo, per tant, estàvem parlant d’un vídeo de publicitat per donar a conèixer els llocs més bonics i atractius pels turistes.

2) Com ho vam aconseguir?

La nostra proposta va ser realitzar una història. Com a creadors d’històries, creiem en ferm que la dramatúrgia al servei de les persones que vulguin realçar un missatge és molt poderosa.

  • Vam presentar el story-line, la vida d’una nena que neixia al Vallès Occidental, creixia en ell, i gaudia dels paisatges que tenia a prop, recordant la memòria de la seva mare que sempre li deia que el que tens a prop de casa és el millor que tens.
  • Els actors i actrius del videoclip van ser ni més ni menys que persones del Vallès Occidental, persones que es van postular per sortir a la campanya. Buscàvem el realisme i, evidentment, la participació de la gent del mateix indret.

  • La producció del dia de la gravació del vídeo va ser clau. Vam poder-ho realitzar tot en un dia i de forma cronològica així que, en la mesura que avançava el vídeo, la llum del sol també era diferent i això encara donava un punt més màgic al transcurs de la història d’una nena que es fa gran fins a ser besàvia.
  • L’elaboració de la cançó va anar lligada i de la mà de l’escriptura de guió del story-line de la història. Això ens permet traçar un únic projecte on l’espectador rep un missatge contundent i clar des de punts diferents com la imatge, la música i les paraules.

MÉS QUE UN SENZILL PROJECTE

Aquesta producció no només va ser una simple jornada de gravació sinó que també, els gairebé 50 participants del Vallès Occidental, van poder gaudir del procés d’enregistrament d’un spot televisiu comercial, una experiència que no sempre està a l’abast de tothom i que posant aquest servei a les mateixes persones que fan créixer aquest indret de Catalunya, l’èmfasi i el significat del projecte agafa una força encara més gran.

QUÈ MÉS VA PASSAR?

El dia de la publicació del vídeo per part del client, la gent va reaccionar en massa i aquest ha estat la campanya més vista i compartida a les xarxes socials que han realitzat mai.

La població d’aquest indret va rebre molt bé la campanya fet que va ajudar a divulgar-la encara més fora de les seves fronteres, per tant, l’objectiu de captivar a la seva gent, però també a la gent de fora, va ser un èxit.

T’agradaria saber més sobre els nostres serveis de producció creativa?

Deixa un comentari

Més publicacions del blog

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad