fbpx

Ara com a taller i formació

L’espectacle d’èxit BRUNA, ara al servei de tots aquells col·lectius, entitats i escoles que vulguin treballar amb un grup de nens i nenes. Una magnífica història, guanyadora del Premio Juan Mayorga a Mejor Autoría i Millor Espectacle de Teatre Familiar.

A qui va dirigit?

Escoles de primària i ESO

Escoles de primària i ESO

A través de Bruna es treballa no només teatre musical sinó també història i intel·ligència emocional.
Clic aquí

Escoles de teatre

Escoles de Teatre

Un taller ideal per a un grup nombrós de nens i nenes on tots tenen part important en el repartiment.
Clic aquí

Entitats i grups de teatre

Entitats de Teatre

Bruna va nèixer en una entitat. Ara pots portar Bruna a la teva entitat de teatre i gaudir-la des de dins.
Clic aquí

Ajuntaments

Ajuntaments

Per anar més enllà en la vostra programació cultural i que l'obra de teatre la realitzin els mateixos ciutadans.
Clic aquí

Què treballem?

La música és un llenguatge universal que transmet emocions i sentiments de forma única. En el context d’un musical, la música és una eina fonamental per a la creació d’un espectacle artístic complet i de qualitat, ja que ajuda a crear una ambientació adequada, a subratllar els moments més emotius i a fer que els espectadors connectin amb el que passa damunt de l’escenari.

L’aprenentatge de la música ofereix una sèrie de beneficis relacionats directament amb la musicalitat, el ritme i la melodia. Treballar aquests tres conceptes ajuden a millorar la coordinació, la capacitat d’anticipació i la precisió en el moviment, a desenvolupar l’oïda i la sensibilitat musical. A més a més, l’aprenentatge de la música també ajuda a millorar la capacitat d’atenció, la concentració i la memòria, qualitats fonamentals en la pràctica musical.

La veu és la principal eina de comunicació en el llenguatge teatral. En el context d’un espectacle de teatre musical es treballa la veu des de dos vessants, la veu parlada i la veu cantada. L’aparell fonador, tot i que l’utilitzem sempre durant tot el dia i en moltes ocasions diferents, és el gran desconegut per a les persones, així doncs conèixer totes les seves possibilitats ens obre un ventall de coneixements nous.

A través del teatre podem treballar la vocalització, la projecció correcta de la veu i la correcta expressió oral. 

Utilitzant la veu per cantar també podem treballar el color d’aquesta així com el timbre i les diferents tècniques vocals i recursos possibles per a treure-li el màxim profit.

La dansa és una forma d’expressió artística que permet a l’ésser humà expressar-se a través del moviment i la gestualitat. Així, la dansa és una eina fonamental per a la comunicació i la connexió amb el propi cos i la mateixa expressió. En un espectacle de teatre musical, el cos és clau per acompanyar el missatge el que el text i la música volen transmetre.

L’aprenentatge de la dansa ofereix una sèrie de beneficis relacionats amb la coordinació, l’expressió corporal, la lateralitat, la musicalitat i el ritme. Treballar amb el propi cos ens ajuda a millorar la coordinació i la capacitat d’anticipació en el moviment, així com a desenvolupar la coordinació bilateral del cos. La dansa també ajuda a millorar la capacitat d’expressió corporal i a fer que els moviments siguin més precisos, expressius i estètics, a més de fomentar el desenvolupament de l’oïda i la sensibilitat musical. A més a més, l’aprenentatge de la dansa també ajuda a millorar la coordinació, la flexibilitat i l’equilibri corporal.

La interpretació teatral és una disciplina artística que requereix una gran habilitat i dedicació. Els actors han d’estar en sintonia per interpretar un paper, connectar amb el públic i crear una història emocionant i convincent.

La interpretació teatral no només ajuda a desenvolupar les habilitats interpretatives d’un actor, sinó també a potenciar les habilitats socials. A través del treball en equip, els actors aprenen a confiar en els seus companys, a cooperar per aconseguir un objectiu comú i a ser cohesius com a grup. A més a més, l’empatia és una habilitat fonamental que es pot desenvolupar a través de la interpretació teatral, ja que implica posar-se a la pell de personatges diversos i comprendre les seves motivacions i emocions. Això ajuda a millorar la capacitat de comunicació i la comprensió emocional dels actors, així com a fomentar l’acceptació i la tolerància cap a la diversitat. En resum, la interpretació teatral no només ajuda a desenvolupar les habilitats interpretatives, sinó també les habilitats socials, incloent-hi la cohesió, confiança, treball en equip i empatia.

El nostre compromís

La qualitat artística i humana és el nostre compromís per dur a terme la nostra feina. Per això ens agrada cuidar tots els detalls i comptar amb els millor professionals en cada disciplina per a aconseguir els objectius plantejats.

Ens agrada imaginar, crear i realitzar. La nostra feina comença amb les idees i acaba quan s’apaguen les llums del show.

Formacions realitzades a

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad