fbpx

EL TALLER PER A LES ESCOLES

El taller de BRUNA el musical, destinat a les escoles de primària i secundària, té grans beneficis per a l’aprenentatge dels nens i nenes. El teatre en general té grans beneficis per si sol, però a través de Bruna es treballen concretament temàtiques de gran importància social com la memòria històrica i l’alzheimer.

Les escenes dels infants permeten que molts intèrprets apareguin dalt de l’escenari i és per això que Brunaesdevé una obra molt participativa per a tots ells i elles.

Es pot realitzar en diferents formats:

Intensiu

Realització del taller durant un període de temps curt com 2,3 o 4 setmanes.

Trimestral

Realització del taller durant un trimestre del curs

Anual

Realització del taller al llarg del curs.

Com es pot realitzar la producció?

Podeu escollir entre molts atributs per tirar endavant la vostra escenificació de BRUNA. Podeu senzillament obtenir el guió i les partitures originals i realitzar la vostra escenificació o també podeu afegir:

Per a més informació i per sol·licitar la disposició del taller, ho poder fer enviant-nos el següent formulari.
A continuació us deixem una llista de punts d'interès que té el teatre en l'aprenentatge dels infants i adolescents.
.1
Desenvolupament de la confiança i autoestima

El teatre fomenta la confiança en un mateix i l’autoestima dels estudiants. Quan participen en representacions teatrals, els alumnes han de superar la por escènica i guanyar confiança en les seves habilitats per actuar davant del públic.

.2
Millora de les habilitats comunicatives

El teatre és una excel·lent manera de millorar les habilitats comunicatives dels alumnes. Aprendran a articular-se clarament, utilitzar el llenguatge corporal adequat i expressar-se amb confiança davant d’un públic. Aquestes habilitats de comunicació seran beneficioses en totes les àrees de la seva vida.

.3
Foment de la creativitat i imaginació

L’obra de teatre BRUNA aconsegueix estimular la imaginació i la creativitat dels alumnes. A través de la llibertat que ofereix el guió en desenvolupament i la creació de personatges, els estudiants poden explorar diferents perspectives i desenvolupar la seva capacitat per generar idees noves i originals.

.4
Treball en equip i col·laboració

El teatre és una activitat que requereix treball en equip. Els alumnes hauran de col·laborar entre ells per crear i interpretar una obra teatral. Aquesta experiència els ensenyarà a escoltar les idees dels altres, a prendre decisions conjuntes i a treballar en harmonia per assolir un objectiu comú.

.5
Millora de les habilitats socials

A través del teatre, els alumnes tenen l’oportunitat de relacionar-se amb els seus companys de classe de manera diferent. Han de compartir emocions, idees i experiències, el que pot fomentar l’empatia, el respecte i la comprensió entre ells.

.6
Desenvolupament de l'expressió emocional

El teatre permet als estudiants explorar una àmplia gamma d’emocions i expressar-les de manera saludable. Aprendran a interpretar personatges amb diferents estats d’ànim i a canalitzar les seves pròpies emocions a través de l’actuació.

.7
Millora de les habilitats de concentració i memòria

Durant els assajos i les representacions, els alumnes han de ser capaços de mantenir la concentració i recordar els seus diàlegs i moviments. Això els ajudarà a desenvolupar habilitats de concentració i memòria que també seran útils en altres àmbits acadèmics.

.8
Desenvolupament de la consciència corporal i la expressió física

El teatre promou la consciència corporal i la expressió física. Mitjançant els exercicis de moviment i la creació de coreografies, els alumnes milloraran la seva

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad