Arrels 5 - Ullastrell.jpg.jpg
Arrels 4 - Ullastrell.jpg.jpg

Què senten les persones trans? Com afronten el dia a dia? Els pares, els amics,l'institut... De quina manera hem d'encarar aquesta realitat?

ARRELS explica la història del Rai, un noi de 17 anys que decideix fer el trànsit. Ho fa des de la mirada optimista i positiva malgrat totes les dificultats que comporta fer aquest pas en la societat que vivim.

Un micro espectacle musical que neix per explicar una realitat sovint discriminada per la societat actual. Una obra que posa sobre l'escenari la situació que viuen les persones transgènere avui dia. Una història real amb música en directe que us farà arrencar més d'una reflexió.

"Avui és el dia Rai. Quan surtis per la porta tot canviarà.

És el moment que feia temps que esperàvem. Què serà el primer que faràs quan siguis allà fora?"

ARRELS és un espectacle de 25 minuts que s'adapta a tots els espais possibles per portar aquest missatge de manera entendora i reflexiva a tothom, un missatge que malauradament avui en dia és tan necessari.

Un espectacle per a tots els públics, però sobretot, fet per aquell sector juvenil que tant necessita mirar-se al mirall i veure-hi reflectida la realitat d'un adolescent que fa el trànsit.

Mateu i Mar

Vols portar ARRELS al teu municipi, teatre, centre o insitut?

Arrels 5 - Ullastrell.jpg.jpg
Arrels 3 - Ullastrell.jpg.jpg
Arrels 6 - Ullastrell.jpg.jpg