fbpx
Parlem de curiositats del vi i com fent muntatge abans de la funció teatral

30. Curiositats del món del vi i com preparem el muntatge escenogràfic abans de la funció musical

Compartir:

I a vosaltres sou més de furgoneta o de cotxe? Aquesta és la pregunta que em fa la Mariona i ara us la fem a vosaltres.

Descobrim que la Mariona ens explica el seu futur més pròxim. Se’n va a Uruguay i a Argentina a fer la varema els mesos de febrer i març. Esperem que tingui una gran experiència i que els podcast que venen ens expliqui tota i cada una de les seves experiències.

Curiositats del món del vi

La Mariona ens explica algunes de les millors curiositats i ens ho fa en mode de test.

  1. Com refredarieu de la manera més ràpdia una ampolla de vi?
  2. Per on talleu la càpsula de l’ampolla de vi?
  3. Per què les ampolles de vi escumós tenen el cul endins?
  4. Quin és el procediment d’olorar una copa en un tast?
  5. És el mateix sec que afruitat?
  6. De quin color són les fulles dels ceps de vi blanc i vi negre.
  7. En quins àpats s’ha de veure vi blanc, vi negre i escumós.

 

Com funciona el muntatge previ a un espectacle musical.

Us enllaço el link del post del blog on trobareu tota la informació: https://www.wecolormusic.com/muntatge-i-preparacio-part-1/

 

EL millor podcast de música i vins en català

Un podcast de Mariona Morral i Mateu Peramiquel.

Mariona Morral, productora de vins ecològics a Can Morral del Molí

Mateu Peramiquel, Creador i director d’espectacles a WeColorMusic

 

 

 

Deixa un comentari

Més publicacions del blog

los elementos básicos de una partitura de musical

Tu Blog de Escena – Capítulo 4 – Los 5 elementos más comues que encontramos en una partitura de teatro musical

Hace cientos de años que se inventó una manera peculiar de dejar ‘registrada’ la música a través de la escritura. Fue, para mí, un desarrollo muy completo y minuciosos que con los años se ha ido desarrollando y que cada compositor de cada época, pues añadía sus cosillas y leyendas nuevas que con el tiempo han ido quedando de manera oficial. A día de hoy, la música contemporánea tiene una simbología que prácticamente nadie sabe leer, solo aquellos músicos que la estudian. Por suerte, la música más popular, más tradicional y que también refleja la música moderna, se puede aprender, en pequeño grado, en las escuelas.

Que necesita un espacio ideal de teatro

Tu Blog de Escena – Capítulo 2 – Qué aspectos técnicos mínimos debe contener un espacio ideal para programar un espectáculo musical.

En la entrada de hoy va a ser uno de esos post dónde me voy a quedar muy bien, ya que voy a escribir todo lo que debería tener una sala de teatro o espacio escénico IDEAL para acoger un espectáculo musical. D’entrada dejadme ser muy honesto y es que esto pocas veces pasa, porque un teatro es como una casa, no tiene fin, puedes ir poniendo cosas y cosas, y hacer obras y venga y más, hasta que el espacio te dice basta. Pues bien, es un poco similar, pero vamos a coger como ejemplo un teatro grande, con una programación estable potente. Aquellos teatros donde se representan los mejores espectáculos nacionales e internacionales, aquellos espacios que pueden mutar en modificar su caja negra de la noche al día para que el público pueda tener la experiencia que se merece. Empezamos.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad