fbpx

3.SILENT ADVENTURES I CUPATGES

Compartir:

En l’episodi d’avui descobrim cosetes molt interessants

Us parlem d’una nova activitat i experiència anomenada Silent Adventures. Hem adquirit la franquicia del Regne Unit i portem aquesta activitat per tots vosaltres. En poques paraules, és una Silent Disco Mòbil, però és més que tot això. La gent que vol realitzar l’activitat es col·loca un auriculars d’alta tecnologia i el ‘host’ o líder es comunica amb ells amb un micro mentre tots els participants escolten una llista de reproducció de temes variats.
Una activitat nova que allà on va causa furor.
Us enllaço un vídeo que val més que mil paraules:

Si voleu realitzar un tour o bé portar l’activitat a casa vostra o allà on sigui poder visitar la web fent clic AQUÍ

Pel que fa al procés del vi ens endinsem en els cupatges, què són els cupatges? és el procés de combinar diferents varietats de vins per aconseguir el tipus que més t’agradi.
Aquesta setmana la Mariona s’ha enfocat a fer cupatges al seu Celler de Can Morral per obtenir el millor producte i que al final del procés tots el podem gaudir.

Deixa un comentari

Més publicacions del blog

los elementos básicos de una partitura de musical

Tu Blog de Escena – Capítulo 4 – Los 5 elementos más comues que encontramos en una partitura de teatro musical

Hace cientos de años que se inventó una manera peculiar de dejar ‘registrada’ la música a través de la escritura. Fue, para mí, un desarrollo muy completo y minuciosos que con los años se ha ido desarrollando y que cada compositor de cada época, pues añadía sus cosillas y leyendas nuevas que con el tiempo han ido quedando de manera oficial. A día de hoy, la música contemporánea tiene una simbología que prácticamente nadie sabe leer, solo aquellos músicos que la estudian. Por suerte, la música más popular, más tradicional y que también refleja la música moderna, se puede aprender, en pequeño grado, en las escuelas.

Que necesita un espacio ideal de teatro

Tu Blog de Escena – Capítulo 2 – Qué aspectos técnicos mínimos debe contener un espacio ideal para programar un espectáculo musical.

En la entrada de hoy va a ser uno de esos post dónde me voy a quedar muy bien, ya que voy a escribir todo lo que debería tener una sala de teatro o espacio escénico IDEAL para acoger un espectáculo musical. D’entrada dejadme ser muy honesto y es que esto pocas veces pasa, porque un teatro es como una casa, no tiene fin, puedes ir poniendo cosas y cosas, y hacer obras y venga y más, hasta que el espacio te dice basta. Pues bien, es un poco similar, pero vamos a coger como ejemplo un teatro grande, con una programación estable potente. Aquellos teatros donde se representan los mejores espectáculos nacionales e internacionales, aquellos espacios que pueden mutar en modificar su caja negra de la noche al día para que el público pueda tener la experiencia que se merece. Empezamos.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad