fbpx
el podcast de vins i espectacles en català

27. Època de collir olives i entrevista a David Repullès, actor i cantant del Cirque Du Solei

Compartir:

En l’episodi d’avui us portem un parell de coses molt interessants. Més enllà del que vam fer per la castañada, que va ser passar-ho bé i treballar. El Mateu passar-ho bé, la Mariona treballar.

Veiem els dos tipus de premsa d’oli que existeixen, en fred i en calent. La Mariona ens explica en detall la metodologia malgrat ella no és cap experta en el tema, a casa seva tenen olives i fan un oli de l’oblit estupendo que és bonissim. Compreu-lo que us encantarà! Ja n’em parlat en mñes d’una ocasió, el fan servir per plats de xefs d’estrella michelin. Increïble.

el Mateu us explica que va fer le cap de setmana, que va ser celebrar la vida! Una festa on va haver-hi música en directe i altres activitats increïbles que us deixo elslinks per poder-les descobrir:

EL TEU CONCERT – https://www.elteuconcert.com

SILENT ADVENTURES – https://silentadventures.es/barcelona-silent-disco-adventure-tours/

Avui escoltarem una entrevista feta a David Repullès, un actor i cantant català que fa relativament poc va començar la seva nova aventura com a intèrpret del Cirque Du Solei. Ara mateix es troba a Dinamarca de gira i es ben bé que ha voltat per mig món. ens explica qui és, com es viu en l’aventura del Crique Du Solei i com hi va arribar. Qui era abans de marxar i com ens vam conèixer.

La nostra relació va començar amb La Banda del Coche Rojo, tal com ens explica que va començar molt tímid als escenaris fins que va acabar pelant els caps de la gent amb una peladora. Us ho expliquem tot en detalls a l’entrevista.

Ens veiem dins, una forta abraçada!

Deixa un comentari

Més publicacions del blog

los elementos básicos de una partitura de musical

Tu Blog de Escena – Capítulo 4 – Los 5 elementos más comues que encontramos en una partitura de teatro musical

Hace cientos de años que se inventó una manera peculiar de dejar ‘registrada’ la música a través de la escritura. Fue, para mí, un desarrollo muy completo y minuciosos que con los años se ha ido desarrollando y que cada compositor de cada época, pues añadía sus cosillas y leyendas nuevas que con el tiempo han ido quedando de manera oficial. A día de hoy, la música contemporánea tiene una simbología que prácticamente nadie sabe leer, solo aquellos músicos que la estudian. Por suerte, la música más popular, más tradicional y que también refleja la música moderna, se puede aprender, en pequeño grado, en las escuelas.

Que necesita un espacio ideal de teatro

Tu Blog de Escena – Capítulo 2 – Qué aspectos técnicos mínimos debe contener un espacio ideal para programar un espectáculo musical.

En la entrada de hoy va a ser uno de esos post dónde me voy a quedar muy bien, ya que voy a escribir todo lo que debería tener una sala de teatro o espacio escénico IDEAL para acoger un espectáculo musical. D’entrada dejadme ser muy honesto y es que esto pocas veces pasa, porque un teatro es como una casa, no tiene fin, puedes ir poniendo cosas y cosas, y hacer obras y venga y más, hasta que el espacio te dice basta. Pues bien, es un poco similar, pero vamos a coger como ejemplo un teatro grande, con una programación estable potente. Aquellos teatros donde se representan los mejores espectáculos nacionales e internacionales, aquellos espacios que pueden mutar en modificar su caja negra de la noche al día para que el público pueda tener la experiencia que se merece. Empezamos.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad