Premi a la trajectoria i a l'espectacle ALAN per arribar a nous publics

🌟 WeColorMusic: Celebrant el Premi Talent 2024 en Arts Escèniques 🏆🎭✨

Compartir:

🌟 WeColorMusic: Celebrant el Premi Talent 2024 en Arts Escèniques 🏆🎭✨

Estem emocionats de compartir amb tots vosaltres una notícia que ens omple de felicitat i orgull! El nostre projecte, WeColorMusic, ha estat guardonat amb el Premi Talent 2024 en Arts Escèniques, un reconeixement atorgat per la prestigiosa Fundació Impulsa Talentum. Aquesta distinció no només valida el nostre compromís amb les arts escèniques, sinó que també ens impulsa a seguir explorant i creant experiències úniques per al nostre estimat públic.

Aquest prestigiós premi destaca la nostra trajectòria ascendent i exitosa en el món de les arts escèniques, amb una menció especial pel nostre aclamat musical “Alan”. A través d’aquesta obra, hem aconseguit establir connexions significatives amb noves generacions d’espectadors, abordant temàtiques d’interès i actualitat amb sensibilitat i creativitat.

Agraïm profundament a la Fundació Impulsa Talentum per reconèixer i premiar el nostre treball. Sense dubte, aquesta distinció ens impulsa a continuar explorant noves formes de creació artística i a seguir contribuint al creixement cultural i a la inclusió mitjançant l’expressió artística.

Però, el més important, volem expressar el nostre agraïment al públic que ens ha recolzat al llarg d’aquesta meravellosa jornada artística. Sense la vostra passió i suport constants, aquest reconeixement no seria possible. Cada palpitació del nostre cor artístic és compartida amb vosaltres, estimada audiència.

wecolormusic guanyadora del premi talent per la fundació Impulsa talentum a la seva trajectoria

🎉 Seguirem treballant amb una passió renovada i un compromís reforçat per oferir-vos més moments inoblidables a través de les arts escèniques! Amb cada espectacle, aspirem a créixer, emocionar i compartir la màgia de la cultura.
Gràcies per ser part d’aquest viatge extraordinari. 💖🎶 #WeColorMusic #PremiTalent #ArtsEscèniques #MusicalAlan #CulturaViva

Us deixem un enllaç a l’entrevista a ICAT.fm respecte aquest premi: https://www.ccma.cat/3cat/elemental-els-watson-no-volen-morirse-en-verano/audio/1196844

Enllaços a diaris nacionals.

https://www.regio7.cat/societat/vida-social/2024/02/02/surienc-mateu-peramiquel-mar-puig-97657884.html

https://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/83459/mar-puig-mateu-peramiquel-premi-talent-arts

https://monterrassa.cat/ullastrell/wecolormusic-ullastrell-reconeguda-premi-talent-2024-384058/

https://www.naciodigital.cat/manresa/noticia/113645/la-bagencovallesana-wecolormusic-reconeguda-amb-el-premi-talent-darts-esceniques

 

 

Mateu Peramiquel i Mar Puig

CEO’s de WeColorMusic

Creadores de espectáculos musicales

Feu un comentari

Més publicacions del blog

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Al fer clic al botó Acceptar, accepta aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad